Steenstrips
Liever uw gevel in een andere look dan het strakke wit van gevelbepleistering? Dan zijn onze steenstrips de keuze voor u.

Steenstrips voor gevels

Steenstrips geven extra karakter aan uw gevel. Ze zorgen voor een meer landelijk karakter op een uiterst efficiënte manier. Steenstrips dragen niet enkel bij aan het mooie uitzicht van uw gevel, maar ook aan de isolatie ervan.

Steenstrips van Wienerberger

Bij Bezettingswerken Guy Van Den Broeck werken we met steenstrips van Wienerberger. Deze zijn gekend voor de uitmuntende kwaliteit en duurzaamheid. Onze vakmensen kennen de Wienerberger steenstrips als geen ander en zorgen dus voor de foutloze afwerking bij elk project.

StoTherm Brick steenstrips

Om uw gevel een stenen look te geven, gebruiken we het StoTherm Brick gevelisolatiesysteem van Wienerberger. Ze isoleren uw muren efficiënt langs de buitenkant, zonder daarbij veel ruimte te verliezen. Het gebruik van StoTherm Brick gevelisolatie verzekert een perfecte isolatie en beperkt het risico op koudebruggen aanzienlijk.

Bovendien voldoen Wienerberger steenstrips aan alle vereisten wat betreft brandveiligheid en thermisch en akoestisch comfort. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zorgen te allen tijde voor een aangenaam wooncomfort.

Mix & match de gevel van uw dromen

Met Wienerberger steenstrips kunt u uw gevel elke stijl geven die u maar wil. U hebt ruime keuze aan materialen, kleuren, vormen en maten. Wilt u een voorgevel met houten afwerking? Dat kan! Liever natuursteen? Bij Bezettingswerken Guy Van Den Broeck kan het allemaal.

Uiteraard hoeft u deze keuze niet alleen te maken. Wij helpen u graag met deskundig advies over de keuze voor en plaatsing van steenstrips en andere gevelbezettingen.

Ook voor nieuwbouw

Het systeem van na-isolering aan de hand van steenstrips of andere gevelbezetting wordt meestal gehanteerd bij renovatieprojecten. Toch is het ook perfect mogelijk om deze isolatiesystemen op nieuwbouw toe te passen. Zeker als u een minimale muurdikte nastreeft, is dit systeem een uitstekende keuze.

De ideale investering in uw woning

Na-isolatie via gevelbezetting is een investering die zichzelf terugbetaalt. Door de interessante subsidieregeling -federaal, regionaal en lokaal- worden steenstrips een nog betere keuze voor uw bouw- of verbouwproject. 

Bekijk enkele van onze realisaties:

Op zoek naar kwaliteitsvolle steenstrips?

Neem contact op voor alle mogelijkheden omtrent steenstrips en andere gevelbezettingen.

Onze vakmensen helpen u graag verder.

Contacteer ons