Over ons
Bezettingswerken Guy Van Den Broeck is gespecialiseerd in gevelbepleistering en pleisterwerken. Als vakmensen zijn wij vertrouwd met eveneens andere gevelafwerkingen zoals steenstrips, gevelbeplating, flachverblender, renovatietechnieken,… voor binnen en buiten.

Gespecialiseerd in gevelbepleistering en pleisterwerken

Bezettingswerken Guy Van Den Broeck is gespecialiseerd in gevelbepleistering en pleisterwerken. Het aanbod is uitgebreider dan dat, maar vertrekt vanuit de kennis en knowhow van het stukadoorsberoep. Als vakmensen zijn wij vertrouwd met eveneens andere gevelafwerkingen zoals steenstrips, gevelbeplating, flachverblender, renovatietechnieken,… voor binnen en buiten.

Het bedrijf is ontstaan vanuit de werkervaring en passie van oprichter Guy Van Den Broeck. In 2001 vestigde hij zich als zelfstandig stukadoor. Door gedrevenheid, kennis en ervaring, bouwde hij een team rondom zich dat vandaag bestaat uit een groep van 20 medewerkers. Het bedrijf is geëvolueerd van eenmanszaak naar een degelijke professionele en gestructureerde partner voor elk project. Architecten, particuliere klanten, aannemers vinden hun weg binnen de structuur van het bedrijf.

Sinds midden 2014
is het bedrijf Bezettingswerken Guy Van Den Broeck onderdeel geworden van een groep van gevelbepleisteringsbedrijven, waardoor de professionalisering zich doorzet. Voor elke vraag met betrekking tot uw gevel kan u bij ons terecht. De commerciële, administratieve en de technische diensten zijn op elkaar afgestemd om u zo vlot mogelijk verder te helpen.

Op zoek naar perfect afgewerkte gevelbepleistering?

Bij Bezettingswerken Guy Van Den Broeck hebt u steeds de ideale oplossing voor uw project tegen een correcte prijs.

Contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer ons