Gevelbepleistering
Geniet van uw perfect afgewerkte, strakke gevel dankzij de gevelbepleistering van Bezettingswerken Guy Van Den Broeck. Onze vakmensen staan klaar om uw gevelbepleistering in goede banen te leiden van een eerste planning tot de nauwkeurige afwerking.

Uw gevel laten bepleisteren

Bij Bezettingswerken Guy Van Den Broeck kunt u terecht voor uw gevelbepleistering en alles wat daarbij komt kijken. Wij zijn uw deskundige partner doorheen het volledige project, van de eerste plannen tot de volledige afwerking en opvolging. 

Voor elk project de geschikte gevelbepleistering

Voor elke bouwmethode hebben we de ideale technische oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, bakstenen of betonbouw. De vakmensen van Bezettingswerken Guy Van Den Broeck zorgen voor een perfecte gevelbepleistering op maat.

Wij beschikken over de kennis, mensen en materialen om in elk bouwproject gevelbepleistering van topkwaliteit te voorzien. Uiteraard steeds met nauwkeurige afwerking, duidelijke communicatie en deskundig advies op maat.

Gevelbepleistering met of zonder isolatie

Tegenwoordig bestaan er strenge richtlijnen voor het isoleren van een woning. Gebouwen moeten zo milieuvriendelijk mogelijk zijn om de ecologische voetafdruk van de bewoner te verkleinen. Waar nodig kunt u bij Bezettingswerken Guy Van Den Broeck kiezen voor gevelbepleistering met gevelisolatie.

Onze vakmensen plaatsen bij zulke projecten moderne gevelisolatie op een uiterst efficiënte manier. Zo is uw gevel goed geïsoleerd zonder veel ruimte te verliezen. Bovenop de gevelisolatie plaatsen we de gevelbezetting, zodat uw gevel een lekker strakke look krijgt.

Nauwe samenwerking met Sto

Sto is een specialist in moderne gevelsystemen. Deze systemen zijn zo ontworpen dat ze de perfecte balans vinden tussen economie en ecologie. Al sinds de oprichting van onze onderneming werken we nauw samen met Sto als erkend verwerker van deze moderne gevelsystemen. Zo kunt u bij ons terecht voor gevelbepleistering die voldoet aan alle voorwaarden en wensen, zonder daarvoor te veel te betalen.

10-jarige garantieverzekering

Bij Bezettingswerken Guy Van Den Broeck is elk bouwdetail nauwgezet uitgewerkt. Daarom wordt ons werk verzekerd door de 10-jarige garantieverzekering van Sto op de materialen en uitvoering van de werken.

Op zoek naar perfect afgewerkte gevelbepleistering?

Bij Bezettingswerken Guy Van Den Broeck hebt u steeds de ideale oplossing voor uw project tegen een correcte prijs.

Contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer ons